Individuele coaching

Als ouder, grootouder, partner van ... in een situatie waarbij het contact met jouw (klein)kind uiterst moeizaam verloopt, is het niet ondenkbaar dat de problematiek waarmee je geconfronteerd wordt jouw hele leven gaat beheersen. De impact is zwaar en sijpelt door op verschillende vlakken van jouw leven:

relaties, emoties en gedachten, job, fysiek, financiën, ...

Coaching is er om jou komaf te laten maken met de muur waar je steeds tegenop loopt. Coaching wil jou tot jouw doel te brengen, jou de touwtjes over jouw leven opnieuw in handen te geven, jou positiever in het leven te laten staan.

Met een coach prik je jouw doel: wat wil je bereiken? Hoe zou jij graag in het leven staan? Hoe wil jij jou voelen? Wat zou je willen doen?

Daarnaast wordt bekeken waar je vandaag staat. Wat heeft jou al geholpen? Wat niet?

De coach stelt jou vervolgens vragen om de mogelijkheden af te tasten die jou dichter bij jouw doel zouden kunnen brengen. Je hebt een 'blinde vlek' in de problemen die je zelf niet opgelost krijgt. De coach zal deze "blinde vlekken" of patronen bloot proberen leggen.

Samen met de coach bepaal je de stappen die jou langzaamaan tot jouw doel zullen brengen. Je kan het vergelijken met een ladder. De treden vormen de stappen die je zet, tot je bovenaan jouw doel bereikt. Jij zet zelf de stappen vooruit. De coach staat aan de zijlijn en is jouw persoonlijke motivator en stok achter de deur.

Op onze contactpagina vindt u onze contactgegevens en vestigingen.