Samenwerking

het_huis_donorinfo.jpg
Het Huis,
neutrale bezoekruimte

Het Huis organiseert contacten tussen ouders, grootouders en hun kinderen.
Deze kinderen zijn dikwijls de dupe van een zogenaamde “(v)echtscheiding”, waarbij het contact tussen de ouders onderling dermate is verstoord dat het noodzakelijk is een onafhankelijke en veilige plek te bieden waar het contact hersteld kan worden.

Het Huis is er op de eerste plaats voor het kind. Het is een veilige plek waar het kind kan spelen, praten en zichzelf zijn. Er is een prettige, familiale sfeer. Voor de ouders is het geruststellend om te weten dat er altijd iemand aanwezig is.

Meer info: http://www.hethuis.be

Lut Vergote.jpg
Lut Vergote

Lut is één van onze leden en samenwerkingspartners omdat zij een psychologe is met een gedegen visie op ouderverstoting.

 

Lut is reeds 20 jaar actief als zelfstandig psychologe. Ze werkt vooral vanuit een holistische benadering die ervan uit gaat dat alles in jezelf met elkaar verbonden is en mekaar beïnvloedt, zowel fysiek, emotioneel, mentaal, als spiritueel.

Lut maakt gebruik van klassieke gesprekstherapie, die aan de slag gaat met je gedachten, emoties en gedrag. Daarnaast bekijkt ze met jou ook je diepe onbewuste drijfveren en grondhoudingen via meditatie en energiewerk.

Lut heeft onder andere ervaring in:

- begeleiding van jongvolwassenen

- therapie voor hoog conflictueuze relaties (partnergeweld)

- begeleiding van mensen met psychische, persoonlijke en relationele problemen

- ...

Voor meer info, klik hier.